Gajary » read post

Detašované pracovisko Trenèianskej univerzity v Malackách

  • July 18th, 2007

MALACKY, 28. jún 2007, 13.50 h – Primátor mesta Malacky RNDr. Jozef Ondrejka sa stretol so zástupcami Trenèianskej univerzity Alexandra Dubèeka. Predmetom stretnutia bolo možné zriadenie detašovaného pracoviska univerzity v Malackách. Výsledkom rokovania je predbežný cie¾ otvorenia externého štúdia v odbore politológia od októbra tohto roka.

Pri vytvorení detašovaného pracoviska by išlo o trojstrannú spoluprácu medzi Mestom Malacky, Inkubátorom Malacky a Trenèianskou univerzitou Alexandra Dubèeka. Dohodli sa na nej primátor RNDr. J. Ondrejka, prof. Ing. Ján Garaj a prof. PhDr. Rastislav Tóth, CSc. z Ústavu prírdoných a humenitných vied Trenèianskej univerzity a Ing. arch. Valentín Magdolen, riadite¾ Inkubátora Malacky. Po vypracovaní ekonomických podkladov fungovania pracoviska budú v priebehu dvoch týždòov zverejnené podmienky prijatia na štúdium pre uchádzaèov o bakalárske a magisterské externé štúdium. V záujme všetkých troch zainteresovaných strán je pripravi podmienky na druhú etapu etablovania univerzity v Malackách – otvorenie denného štúdia odboru politológia.

zdroj: malacky.sk

Want your say?

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>