Gajary » read post

Nie kino, ale Kultúrní domeèek

  • June 29th, 2007

Rekonštrukcia mestského kina sa zavàšila kolaudaèným konaním, ktoré umožnilo jeho sprístupnenie verejnosti. Slávnostné otvorenie rekonštruovaného objektu a jeho uvedenie do prevádzky sa uskutoèní 28. 6. Bývalé kino od dnešného dòa ponesie názov v záhoráètine Kultúrní domeèek.

Objekt mestského kina, ktorý v rámci reštitúcií získal naspä pôvodný majite¾ – rodina Singerovcov, pred dvoma rokmi odkúpilo mesto. V tomto roku prešiel objekt zásluhou grantu z Európskeho fondu regionálneho rozvoja rekonštrukciou s celkovými nákladmi 19 miliónov Sk. Pod názvom Kultúrní domeèek bude objekt kinom, divadlom i konferenènou sálou v jednom. Prvé predstavenie pre verejnos sa uskutoèní 3. 7. – o 17.00 h a 20.00 h si tu návštevníci môžu vychutna Spidermana. Kultúrní domeèek sa zároveò stáva jedným z dejísk bohatého Kultúrneho leta 2007, ktoré pripravilo Mestské centrum kultúry a v blízkej dobe ho nájdete v Kalendári podujatí.

Zdroj: malacky.sk

Want your say?

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>